Κρήτη

Αναζητήστε Ακτοπλοικα εισιτηρια για Κρήτη, Συγκρίνεται και βρείτε φτηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Κρήτη

  • Χανιά
  • Ρέθυμνο
  • Ηράκλειο
  • Σητεία

Η Κρήτη σήμερα είναι ένα από τα αγαπημένα νησιά για διακοπές των Ελλήνων αλλά και των ξένων επισκεπτών. Το νησί διαθέτει σύγχρονη τουριστική υποδομή αλλά και δραστηριότητες για όλες τις εποχές του χρόνου. Στην Κρήτη επίσης θα ανακαλύψετε μοναδικά τοπία, παραλίες και αξιοθέατα. Μπορείτε να ταξιδέψετε πολύ εύκολα από το λιμάνι του Πειραιά στην Κρήτη με σύγχρονα, μεγάλα επιβατικά πλοία. Επισκεφτείτε την πρωτεύουσα της Κρήτης, το Ηράκλειο και ζήστε αξέχαστες διακοπές.  Εξερευνήστε τα Χανιά, το Ρέθυμνο, την Σητεία αλλά και τις υπόλοιπες περιοχές της Κρήτης και ανακαλύψτε μοναδικά τοπία και εκπληκτικές παραλίες. Ακτοπλοικα εισιτηρια για Κρήτη.

Το νησί διαθέτει ιστορία χιλιάδων χρόνων και είναι γεμάτο θησαυρούς από το παρελθόν, αρχαιολογικά μνημεία και πολλά μουσεία γεμάτα εντυπωσιακά εκθέματα. Μια επίσκεψη στην Κνωσό, τα Μινωικά Ανάκτορά, και τα Ενετικά φρούρια θα σας εντυπωσιάσει. Οι μεγαλύτεροι νομοί της Κρήτης διαθέτουν αρχαιολογικά και ιστορικά μουσεία και εκθέτουν αμύθητες συλλογές από αγγεία, τοιχογραφίες και αγαλματίδια από διάφορες χρονολογικές περιόδους του νησιού.

Η Κρήτη στην πραγματικότητα είναι ένας εξαιρετικός και πολύ δυνατός συνδυασμός του χτες με το σήμερα. Τα ήθη και τα έθιμα του νησιού, που οι κάτοικοι κρατούν άσβεστα μέσα στο πέρασμα των χρόνων, μαζί με τον σύγχρονο τρόπο ζωής, τα τουριστικά θέρετρα, τα θαλάσσια σπορ και την έντονη νυχτερινή ζωή αποτελούν τον ιδανικό προορισμό για διακοπές, χαλάρωση και διασκέδαση.

Η Κρήτη είναι το βαθύ μπλε χρώμα της θάλασσας, ο καταγάλανος ουρανός, ο ζεστό ήλιος, τα βουνά, οι πεδιάδες και οι φιλόξενοι και περήφανοι νησιώτες που την κατοικούν. Επισκεφτείτε το νησί της Κρήτης και αφεθείτε στην μαγεία που το περιβάλλει.